KATSO SIVUN VIDEO HUOLELLA, NIIN YMMÄRRÄT RAHASTA ENEMMÄN KUIN 99,9% IHMISISTÄ

Tämän ymmärryksen voit kääntää omaksi vauraudeksesi.

Rahaan liittyy säännöllisesti tapahtuvia muutoksia, jotka ovat itse asiassa varallisuuden siirtymisen hetkiä. Haluatko olla vaurastuvalla puolella?

Tämä video on maistiainen Rahavalmennuksesta. Opit rahan 4 luonteenpiirrettä tällä videolla
TILAA RAHAVALMENNUS TÄSTÄ (197€) Sijoita kultaan tästä

Jos haluat saada ylivoimaisen etumatkan vaurastumiseen, niin katso koko Rahavalmennus.

Rahavalmennuksen hyödyt sinulle:

 • Ymmärrät, että Sinun on oikeasti mahdollista vaurastua ja alat näkemään vaurastumisen tilaisuuksia ympärilläsi.
 • Saat rahaan ja talouteen liittyvän itsevarmuuden, jollaista on muuten erittäin vaikea saada.
 • Opit seuraamaan talouden sykettä.
 • Ymmärrät mihin rahapoliitikkojen toiminta perustuu, etkä ole enää heidän talutettavissa.
 • Opit olemaan lähes nero niiden silmissä, jotka luulevat tietävänsä kaiken rahasta.
 • Rahan ”salaisuuksien” oppiminen on hauskaa ja mielenkiintoista.
 • Opit suojaamaan säästösi
 • Kun talouden ymmärryksesi ja perusta on kunnossa, sinun tarvitsee hakea vähemmän ja vähemmän hyväksyntää muilta ihmisiltä.
 • Sinun taloudelliset päätökset perustuvat siihen, kuinka raha ja talous toimivat, eikä siihen mitä sijoitusneuvojaksi naamioitunut myyjä Sinulle kulloinkin tyrkyttää.
 • Opit näkemään talousotsikoiden ”läpi” ja huomaat kuinka tietämättömiä useimmat ”asiantuntijatkin” näistä asioista ovat.

Rahavalmennus on 10 osainen valmennus rahasta. Jokainen osa on oma videonsa. Videoiden kestot ovat n. 20 min – 1 h / video. Koko Rahavalmennuksen voit tilata tästä ja se on katsottavissa heti.

Rahavalmennuksen hinta on 197 €.

KATSO KOKO RAHAVALMENNUS JA TARTU YHTEEN PARHAIMPAAN VAURASTUMISEN MAHDOLLISUUTEEN!

Rahavalmennus paljastaa rahan ”salaisuudet”, tai eivät ne varsinaisia salaisuuksia ole. Niitä ei kuitenkaan opeteta missään, joten ne ovat ihmisiltä piilossa. Kun sinä ymmärrät ne, niin näet vaurastumisen ikkunoita avautuvan, joita muuten et näkisi.

Rahavalmennus on myös jännittävä matka rahan ”pimeään puoleen”, joka on vielä vähemmän tunnettu kuin rahan ”salaisuudet”. Tämän rahan ”pimeän puolen” ymmärtäminen mahdollistaa Sinulle taloudellisen suojan.

Rahajärjestelmässä säännöllisesti tapahtuvissa muutoksissa varallisuus tuppaa siirtymään niiltä, jotka eivät ole siihen varautuneet, niille jotka ovat. Näin se on ennenkin mennyt. Huolehdi, että olet vaurastuvalla puolella.

TULEVAT VARALLISUUDEN SIIRROT VOIVAT PÄÄTYÄ TASKUUSI

Rahavalmennuksessa opit:

 • Miten raha syntyy (eli mitä konkreettisesti tapahtuu jotta rahaa syntyy)
 • Miten raha ihan oikeasti toimii
 • Rahan 4 luonteenpiirrettä
 • 3 rahaan liittyvää periaatetta tai lainalaisuutta
 • Rahan säännöt, joita noudattamalla vauraus alkaa liikkumaan sinua kohti
 • Ymmärtämään rahajärjestelmän varjopuolet ja suojautumaan niiden vaikutuksilta
 • Rahan syklit, jotka toistavat itseään kuin yö ja päivä noin 30-40 v. välein. Nämä syklin muutoskohdat ovat olleet parhaita vaurastumisen tilaisuuksia. (olemme kaikilla mittareilla mitattuna hyvin lähellä muutosta)
 • Pankkien bisnesmallin (ei muuten ole sellainen mitä meille on opetettu)
 • JA tärkeimpänä opit, kuinka voit hyödyntää oppimasi niin, että voit kääntää talouden epävarmuuden omaksi vauraudeksesi

Raha on järjestelmä. Rahavalmennuksen tarkoitus on rakentaa kirkas ymmärrys siitä, minkälainen rakennelma rahan taustalla on ja missä vaiheessa sen elinkaaressa olemme nyt. Sen ymmärrettyäsi pystyt hyödyntämään elämämme ehkä parhaimman vaurastumisen mahdollisuuden

Rahavalmennus on helppo ymmärtää, se on tehty tavallisille ihmisille tavallisten ihmisten kielellä.

MITÄ MUUT RAHAVALMENNUKSEN TILANNEET OVAT SANONEET:

Fantastinen valmennus rahasta. Valmennus opettaa kuinka rahajärjestelmämme toimii ja kuinka voi itse taloudellisesti hyötyä rahan ymmärtämisestä. Suosittelen kaikille lämpimästi!

- Mika Sievinen

Aivan huikea valmennus! Opit mm., miten voit varautua euroalueen velkaongelmien mahdollisiin vaikutuksiin. Näissäkin riskeissä on suunnattomia mahdollisuuksia :)

- Esa Ikonen

Hyvä valmennus, opin paljon rahasta ja myöskin sijoittamisesta. Suosittelen.

- Jani Teivainen

Olin aluksi hieman epäuskoinen, sillä vastaavaa en ollut kuullut korkeakoulussa. Kun katsoin Rahavalmennuksen, palaset loksahtivat paikoilleen. Rahavalmennus kertoo kiertelemättä, kuitenkaan salaliittoteorioita maalailematta, paremmin rahajärjestelmämme ja -politiikkamme tilasta, kuin mikään tai kukaan muu Suomessa.

Ilkka on epäilemättä maan pätevin opettamaan rahan historiaa ja ennen kaikkea äärimmäisen mielenkiintoista rahajärjestelmän nykytilannetta. Kun olin kerrannut Rahavalmennuksen muutaman kerran, yritin löytää perusteltuja vasta-argumentteja ja toisenlaisia näkemyksiä meiltä ja maailmalta, mutta mitä enemmän perehdyin aiheeseen, sitä loogisemmalta Rahavalmennus vaikutti. Lopulta käänsin sijoitussalkkuni täysin uuteen asentoon. Kukaan ei voi varmasti tietää, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, mutta itse sijoitan todennäköisyyksiin pohjautuen. Olen melko huolettomin mielin, sillä Rahavalmennuksen ansiosta ymmärrän salkkuni downsiden ja upsiden sekä sen kehitystä ajavat fundamentit.

Mielestäni jokaisen kansalaisen marjanpoimijasta maisteriin pitäisi katsoa ja ymmärtää Rahavalmennuksen viesti. Etenkin juuri tavallisen veronmaksajan, joka ei ole tullut perehtyneeksi aiheeseen. Olen suositellut Rahavalmennusta useille ystävilleni ja sen avulla sain jopa puolisoni kiinnostumaan taloudesta ja vihdoin aloittamaan sijoittamisen!

- Mika Nieminen

Rahavalmennus on kasvattanut minua sijoittajana ja verkkokurssilla opittujen asioiden ansiosta osaan tehdä itsenäisesti järkeviä sijoituspäätöksiä sekä nousumarkkinan aikaan että myös haasteellisimpina aikoina.

Oman talouden hallinta ja ymmärrys on kehittynyt huimasti Rahavalmennuksen myötä ja olen saavuttanut tilanteen, jossa sijoitusteni tuotot kattavat omat elinkustannukseni.

Ilkka osaa kertoa monimutkaiset rahaan liittyvät asiat selkokielellä niin, että ne on helppo viedä käytäntöön. Suosittelen ehottomasti Rahavalmennusta, jos haluat parantaa omaa taloudellista asemaasi ja oppia asioita rahasta, jota et ennen tiennyt.

- Ville Kinanen

lkka on kullan kiistaton ykkösasiantuntija Suomessa. Ilkka osaa kertoa rahasta ja kullasta hyvin selkeällä tavalla niin, että jokainen ymmärtää. Rahavalmennus on opettanut minua ymmärtämään paljon syvällisemmin rahapolitiikkaa, kuten sen mistä ja miten raha syntyy, rahan luonteen ja miten raha käyttäytyy. Voin varauksetta suositella Rahavalmennusta!

- Sanna Hjulfors
TILAA RAHAVALMENNUS TÄSTÄ (197€)

Jos talouteen tai rahaan liittyvät uskomuksesi, tapasi toimia tai tuloksesi eivät mielestäsi ole sellaisia kun ne voisivat parhaimmillaan olla, niin muista että samat uskomukset ja teot tuo vain lisää samanlaisia tuloksia.

Jos et ymmärrä rahaa paremmin kuin tyypillinen tavallinen suomalainen ja olet koulujärjestelmän opetusten sekä median varassa, niin todennäköisesti rahajärjestelmästä puhuminen aiheuttaa vain hämmennystä.

Raha ja valuutat omaisuuslajina käy parhaillaan läpi muutosta eli syklin vaihetta, joka toistuu tyypillisesti vain kerran tai kaksi ihmisiän aikana ja tämä kehitys tulee vain lisäämään hämmennystä niissä ihmisissä, jotka eivät ymmärrä mitä tapahtuu.

RAHAVALMENNUS KÄÄNTÄÄ MONIMUTKAISET RAHAAN LIITTYVÄT ASIAT SELKOKIELELLE

Mitä rahavalmennus ei ole:

 • Rahavalmennus ei ole sijoitusneuvontaa
 • Rahavalmennus ei ole ”Heti rikkaaksi” –ohjelma tai lupaus
 • Rahavalmennus ei ole vaikeaselkoinen tai vaikeasti ymmärrettävä
 • Rahavalmennus ei ole täynnä epäselvää finanssijargonia

Ostaisitko Rahavalmennukset tältä mieheltä?

Ilkka Hikipää

Ilkka Hikipää on sijoittaja ja yrittäjä, joka on toiminut osakkaana ja toimitusjohtajana Vuokraturva Oy:ssä ja on ollut osakkaana myös Asuntoturva Oy:ssä, rahastomuotoisten asuntosijoitusten varainhoitoyhtiössä, joka rakensi Suomen ensimmäiset yksityissijoittajille suunnatut asuntorahastot.

Ilkka on toiminut toimitusjohtajana myös Great Place to Work –Instituutissa, joka tunnetaan vuosittaisesta Suomen parhaat työpaikat –listauksestaan.

Tällä hetkellä Ilkka toimii toimitusjohtajana sijoituskultaa myyvässä KultaEeva Oy:ssä.

Ilkka Hikipää on myös yksityissijoittaja, Hänen innostus sijoittamiseen alkoi 2000 –luvun alussa kun Hän perehtyi asuntosijoittamiseen ja asetti itselleen tavoitteen tulla taloudellisesti riippumattomaksi sijoittamisen kautta. Noin 10 vuoden ja 20 oman sijoitusasuntokaupan sekä usean raaka-aine-, arvometalli-, ja osakesijoituksen jälkeen Ilkka Hikipää pääsi tavoitteeseensa, eli sijoitusten tuotot elättävät Hänet. Ilkan sijoitusten painopistealueet ovat 2000-luvun alussa olleet asunnot. 2000- puolivälin paikkeilla raaka-aineet ja arvometallit ovat saaneet enemmän painotusta.

Ilkka on intohimoinen talouden opiskelija. Harrastuksiin kuuluu talouteen ja taloushistoriaan liittyvien kirjojen, tutkimusten ja materiaalien lukeminen, tähän mielipuuhaan Ilkka Hikipää voi uppoutua pitkiksikin ajoiksi kerrallaan ja usein.

Ilkka on kirjoittanut kirjan, Vaurastumisen reseptit - oma talous haltuun, yhdessä Mikko Sjögrenin kanssa.

Rahavalmennus on syntynyt Ilkan yli 15 vuoden intensiivisestä opiskelusta ja toimimisesta sijoittajana. Kaikki tärkein ja oleellisin tältä ajalta on tiivistetty Rahavalmennukseen. Ilkka on puhunut Rahavalmennuksen opeista live-seminaareissa useille tuhansille suomalaisille opiskelijoista toimitusjohtajiin.

Rahavalmennuksessa Ilkka paljastaa 10 sijoitusta, jotka Hän on itse tehnyt Rahavalmennuksen oppien perusteella. Ilkka näyttää siis oman tapansa tarttua tähän mahdollisuuteen.

TILAA RAHAVALMENNUS TÄSTÄ (197€)

Rahavalmennus vastaa Ilkan pitämien kolmen eri live –valmennuksen sisältöä. Pelkästään näiden live –valmennusten hinta yhteensä on yli 2000 €.

KATSO KOKO RAHAVALMENNUS. SAAT RAHAAN LIITTYVÄN ITSEVARMUUDEN, JOTA ON VAIN HYVIN HARVOILLA

Usein kysyttyjä kysymyksiä Rahavalmennuksesta:

Missä Rahavalmennuksen voi katsoa?

Rahavalmennuksen voi katsoa KultaEevan sivuilta omilla tunnuksilla siellä missä on nettiyhteys. Rahavalmennuksen voi katsoa moneen kertaan.


Miten Ilkan 10 sijoitusta on pärjännyt?

Ne 10 sijoitusta, jotka Ilkka Rahavalmennuksessa paljastaa on nimetty Rahavalmennus –salkuksi. Esimerkkinä aikavälillä 7.1.2019 – 7.1.2020, eli vuoden tarkastelujaksolla 10 sijoituksesta vain kolme oli miinuksella keskimäärin n. 25 % Muut olivat plussalla tässä paremmuusjärjestyksessä:

+24,60% / vuosi
+41,86% / vuosi
+48,00% / vuosi
+51,65% / vuosi
+121,00% / vuosi
+254% ja 107% (nämä poistuivat salkusta ja luovuttivat tuoton. Alan suuremmat toimijat ostivat yhtiöiden koko osakekannan hyvällä preemiolla.)

Ilkka itse uskoo, että salkusta löytyy sijoituksia, jotka nousevat arvossaan kymmenkertaiseksi nykyarvoon nähden. Toisaalta jokin sijoitus näistä voi osoittautua myöskin epäonnistuneeksi sijoitukseksi.

Huom. Osan sijoitusten hinnassa on toimialaan liittyvää normaalia suurempaa hintavaihtelua. Rahavalmennus ei suosittele mitään sijoitusta, nämä ovat esimerkkinä Ilkan omista sijoituksista, ja ne perustuvat Rahavalmennuksen oppeihin. Historian kurssikehitys ei ole tae tulevasta kurssikehityksestä.


Koska Rahavalmennus on tehty?

Rahavalmennus on julkaistu vuonna 2015. Rahavalmennus on tänä päivänä vielä ajankohtaisempi kuin ensimmäisen kerran julkaistuna.


Olen rahoitusalalla / töissä pankissa / opiskellut kauppakorkeassa, tiedän jo nämä asiat. Miksi minun kannattaisi katsoa Rahavalmennus?

Sitten sinun nimenomaan kannattaa katsoa Rahavalmennus, olet nimittäin opetettu ajattelemaan rahasta vain yhdellä tavalla. Todennäköisesti rahan ”salaisuudet” ovat piilossa sinultakin. Ilkan live –valmennuksessa on kuulijana ollut monia pankki- ja finanssi-ihmisiä mukaan lukien erään suomalaisen pankin pääekonomisti, joka tuli kysymään neuvoja ja mielipiteitä tilaisuuden jälkeen.


Tämä kaikki on minulle täysin uutta. En ymmärrä alan termejä ja muutenkin aihepiiri on vieras. Kannattaako minun tilata Rahavalmennus?

Ehdottomasti. Rahavalmennuksen jälkeen asia ei ole enää uusi eikä vieras. Rahavalmennuksessa asia on esitetty niin, että sen ymmärtää ihan tavallinen ihminen ilman aikaisempaa osaamistaustaa

TILAA RAHAVALMENNUS TÄSTÄ (197€)

Yksi merkittävä syy suuriin varallisuuseroihin ihmisten välillä on se, että vauraat ihmiset tietävät ja ymmärtävät rahasta paljon enemmän kuin muut. Tämä tieto ja ymmärrys kuuluu mielestämme olla kaikkien saatavilla.

Copyright © 2015-2024 Rahavalmennus / Ilkka Hikipää, All rights reserved.

Vastuuvapauslauseke - Toimitusehdot