Kultasäästö

Kultasäästö on järkevin tapa hankkia oma kultaharkko. Pankkitilillä inflaatio syö säästettyjä euroja nopeammin, kuin korkotuotto kerryttää tuottoa. Siksi Kultasäästö on parempi vaihtoehto. Kulta on säilyttänyt arvonsa erinomaisesti pitkällä aikavälillä, paljon paremmin kuin valuutat.

Lue lisää...

Tutustu kultaan

Opi perusasiat kullasta ja kultaan sijoittamisesta. Katso videoita ja lue artikkeleita veloituksetta. Tämän osion materiaalia voit katsella vapaasti ilman rekisteröitymistä.

Lue lisää...

Kullan hinta

Kullan hinta muodostuu markkinoilla lähes jatkuvasti, aina silloin kun joku käy kauppaa kullalla maailman raaka-ainepörsseissä tai kultapörsseissä. Kullan hinta ilmoitetaan kansainvälisillä markkinoilla troy unssihintana. 1 troy unssi on n. 31,1 grammaa. Seuraa kullan hintakehitystä

Lue lisää...

Opi lisää

KultaEeva Oy:n tavoitteena on lisätä Suomalaisten ymmärrystä kultaan sijoittamista kohtaan. Tämän vuoksi olemme keränneet tähän osioon lisää tietoa kullasta. Näillä sivuilla on tietoa ja näkemystä video- ja tekstimuodossa veloituksetta nähtäväksenne.

Lue lisää...

Kultalaatat

Kultasijoitustuotteemme ovat puhdasta kultaa ja ne valmistetaan korkeimman laatustandardin ”London Good Delivery” -statuksen kullanpuhdistamoissa lähes 300 vuoden kokemuksella. Good Delivery -statuksen myöntää London Bullion Market Association (LBMA).

Lue lisää...

Rekisteröidy

Rekisteröidy syöttämällä haluamasi käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite alla olevalle lomakkeelle. Lähetämme salasanasi sinulle sähköpostilla, jonka jälkeen pääset katsomaan veloituksetta videoita OPI LISÄÄ –sivulta.

Mikäli haluat aloittaa KultaSäästön, klikkaa rekisteröitymisen jälkeen KULTASÄÄSTÖ –linkkiä, niin pääset avaamaan tilisi.

Valitse käyttäjätunnus