Säästä omaan kultaharkkoon!

Meille on opetettu, että säästäminen on järkevää. Meille on myös opetettu mitä säästäminen on, eli se mitä pitäisi säästää ja miten. Eikö vaan, säästetään rahaa pankkitilille. 

Tällä tavalla säästäminen on nykyään typerää. Eurot ovat suunniteltu heikkenemään arvossa!

Eurojen arvo heikkenee parhaillaan nopeammin kuin korkotuotto tuo tuottoa, eli menetät rahaa koko ajan jos säästät, niin kuin suurin osa meistä on opetettu säästämään. 

KultaEeva on tuonut suomalaisille paremman tavan säästää. KultaEevan Kultasäästö on tapa säästää kuukausittain rahaa sijoituskullan muodossa.

KultaEevan Kultasäästö –palvelu toimii niin, että voit  kuukausittain säästää esimerkiksi 100 euroa kultaan ja kun säästötavoitteesi kokoinen kultaharkko tai –laatta on kokonaan säästetty, KultaEeva toimittaa kultaharkkosi sinulle. Omassa hallussa olevaan kultaharkkoon ei liity vastapuoliriskiä niin kuin pankkitalletuksiin liittyy.

Kun talletat pankkitilillesi rahaa, annat sen pankille lainaksi. Kyseinen talletus ei jää tilillesi talteen vaan pankki käyttää omiin tarkoituksiinsa. Kyseessä ei siis ole talletus vaan lainan anto pankille. Velan takaisin saantiin liittyy tietysti aina riski ja tätä tarkoittaa vastapuoliriski. 

Kulta on ollut rahaa jo tuhansia vuosia ja sillä on vakuuttavin historia hyvänä arvon säilyttäjänä toisin kuin tuhansilla paperivaluutoilla jotka ovat menettäneet arvonsa.

Kultasäästö –palvelu on helppo aloittaa www.kultaeeva.fi/kultaeevan-kultasäästö

Ilkka  Hikipää

Toimitusjohtaja

KultaEeva Oy